Szűrés

A(z) Telekom TV kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb szolgáltatásnak örülhetnek egyes Telekom TV előfizetők

2021. március 12. -

Mától a Magyar Telekom Szuper Családi HD és Szuper Családi Mozi TV előfizetői számára is elérhetővé vált az RTL Magyarország prémium digitális szolgáltatása, az RTL Most+.

Tovább

Drámaian izgalmas február a Telekom TV-előfizetőknek

2019. február 4. -

Kosztümös drámák, szövevényes családi történetek és izgalmas fordulatok különféle történelmi korokban játszódó sztorikban – ezt kínálja a Telekom TV februári bónuszcsatornája*. Az Epic Drama kódolatlanul fogható a hetes programhelyen, a szokásos bónuszcsatorna helyén.

Tovább

Játszva tanítja a legkisebbeket a Telekom és a Nick Jr.

2018. június 7. -

Gyerekeknek szóló, tanulságos meséket bemutató csatornával egyszerre szórakoztatja és fejleszti a legkisebb gyerekeket júniusban a Telekom. 2018. június 1.-én déltől, 2018. július 2.-a déli tizenkét óráig a szokásos 7-es csatornán a Nick Jr. csatorna szabadon elérhető minden lakossági Telekom TV előfizető számára.*

Tovább

Tripla csatornanyitás a Telekom TV ügyfeleinek

2018. május 9. -

Hármas csatornanyitással indította a májust a Telekom: a mozik világának ügyeletes sztárjait és örök klasszikusait, valamint korlátlan nevetést, népszerű külföldi és magyar gyerekfilmeket kínál tv-előfizetőinek a hónapban kódolatlanul elérhetően három csatornán a vállalat. 

Tovább